Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2c33db
Foto:
Evenementen

Bijeenkomst OranjeFestival

Beek en Donk - Het duurt nog even voordat het Koningsdag is, maar de voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje in Beek en Donk zijn al voor de zomer gestart. Ook in 2020 is er van alles te beleven op en rond het Heuvelplein. Voordat het echter zover is, moet een en ander natuurlijk wel georganiseerd worden.

Na de editie van 2019 is er volop gesproken over het gebrek aan vrijwilligers. Een probleem waar steeds meer verenigingen en organisaties overigens mee kampen. Redactionele stukken in o.a. DeMooiLaarbeekKrant, discussies op sociale media en aandacht via TipLaarbeek maakten een en ander los. Het resulteerde uiteindelijk in liefst 11 aanmeldingen van mensen die wellicht mee willen helpen om van koningsnacht en -dag een succes te maken.

Donderdag 19 september om 21.00 uur is er een bijeenkomst met alle vrijwilligers. Ook mensen die zich nog niet eerder hebben aangemeld maar alsnog mee willen helpen, zijn hierbij van harte welkom. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: oranjefestival@outlook.com. Men krijgt vervolgens de locatie van de bijeenkomst toegestuurd. Deelname aan deze bijeenkomst verplicht tot niets.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>