Logo mooilaarbeek.nl
De website Radiozenders.FM van Nick en Sander   | Fotonummer: b91b1e
De website Radiozenders.FM van Nick en Sander (Foto: )
Algemeen

Beek en Donkenaren in de race voor 'Website van het jaar'

Beek en Donk - De website Radiozenders.FM, gemaakt door Nick Wagelmans en Sander Krijnen uit Beek en Donk is wederom genomineerd voor de titel Website van het jaar 2019.

Op de zogenaamde radioportal van Nick & Sander, kan de gebruiker gratis naar alle radiozenders uit Nederland luisteren en switchen van zender zonder eerst een andere website te hoeven bezoeken. In 2013 werden de heren ook al genomineerd met hun website, destijds in de categorie Media & Entertainment tussen een rijtje prominente namen, met onder andere: Q-Music, YouTube, RTL en Dumpert.nl. Uiteindelijk ging YouTube er in dat jaar met de prijzen van door. Dit jaar denken de heren meer kans te maken omdat ze nu genomineerd zijn in de categorie radio en het bereik van de site enorm is gegroeid in de afgelopen jaren.

Website van het jaar verkiezing 2019
De Website van het jaar is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Eerdere winnaars waren onder andere Radar, Tweakers, Beter Spellen, AFAS Personal en Google. Er kan gestemd worden op websites in verschillende categorieën op inhoud, navigatie en design. Per categorie zijn er twee awards te verdelen: voor de beste website en populairste website. Radiozenders.FM is genomineerd in de categorie Radio. Van begin september tot eind oktober kunt u op www.radiozenders.fm stemmen via de website: www.websitevhjaar.nl. De winnaar wordt op woensdag 20 november 2019 bekend gemaakt in de Amsterdome te Amsterdam.

Klik hier om het artikel uit 2013 te lezen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>