Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c93ca1
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)
Evenementen

Kermis in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Van 21 tot 24 september is het weer vier dagen kermisfeest. Er zijn oude vertrouwde attracties zoals de draaimolen, touwtje trekken en de schietkraam, natuurlijk kunnen ze ook veilig botsen in de autoscooter. De sjimmytent is ook weer van de partij. Ook de gebruikelijke kramen met zuurstok, oliebollen en suikerspin ontbreken niet.

Op zaterdag wordt de kermis feestelijk geopend in samenwerking met de gildes en de harmonie. Zaterdag en zondag is 'Speciaalbierfestival Schenk' ook weer van de partij. Op zondag is een schietwedstrijd voor de jeugd van 8 tot 12 jaar in samenwerking met de gildes van Aarle-Rixtel. Maandag is er de dolle kermismaandag vol met verrassingen. Hierover volgt de komende week nog meer informatie.

Het beloven vier dagen fun en plezier te worden, dus zet vast een kruis in je agenda. Kermis Aarle-Rixtel, niet de grootste, wel de gezelligste!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>