KBO Lieshout op fietsvakantie in de omgeving van Westelbeers, augustus 2019
KBO Lieshout op fietsvakantie in de omgeving van Westelbeers, augustus 2019

KBO Lieshout start nieuw seizoen

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Inloop
Iedere dinsdagmorgen is er van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. Loop eens binnen en maak kennis met deze actieve vereniging. U bent van harte welkom.

Kaarten
Nu de zomervakantie voorbij is, gaat het kaartseizoen weer van start. Jan en Maria van Asseldonk verzorgen deze activiteit. Bridgen: donderdag 5 september 19.30 tot 22.30 uur. Rikken en jokeren: maandag 9 september 19.30 tot 22.30 uur en woensdag 11 september 13.30 tot 16.30 uur. Alle KBO leden zijn welkom. Jan en Maria hopen op een groot aantal kaarters. Locatie: Dorpshuis Lieshout.

KBO Lieshout jarig
Op vrijdag 13 september wordt KBO Lieshout 64 jaar. In het oprichtingsjaar telde de 'Bond van Bejaarden' in Lieshout en Mariahout 54 leden. Nu zijn er dat alleen in Lieshout al ruim 800.

Leesclub
Samen een boek bespreken. Lijkt u dat interessant? Op dinsdagavond 17 september komt de leesclub weer bij elkaar in Franciscushof. Ze gaan dan het boek 't Hooge Nest van Roxane van Iperen bespreken. Aanvang 20.00 uur. U bent van harte welkom.