Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: db3859
Foto: Ingezonden
Jongeren

Inloopavond &RG-Teens Lieshout verzet

Lieshout - De inloopavond van &RG-Teens Lieshout stond gepland op 11 september. In verband met een informatieavond van Kindcentrum de Sprankel op dezelfde datum is de inloopavond van &RG -Teens verzet naar donderdag 19 september.

&RG-Teens Lieshout is op zoek naar helpende handjes! Tienerwerk Lieshout verzorgt vele leuke activiteiten voor de jeugd van Lieshout. Om dit te kunnen blijven doen, zoeken zij hulp. Hulp bestaande uit: activiteiten mee bedenken, organiseren en begeleiden; Aanwezig zijn bij een disco en bijvoorbeeld een bardienst draaien; Toezicht houden tijdens een activiteit, etc. Dit hoeft niet structureel, al is het maar éénmalig of een paar keer per seizoen. Vele handen maken licht werk! &RG-Teens heeft jou nodig.

Heb je kinderen in groep 6 t/m 8 en heb je zin om hen te komen helpen? Zij nodigen je van harte uit om op donderdag 19 september om 20.00 uur naar de jongerenruimte in het Dorpshuis te komen. Daar wordt vertelt wat er allemaal wordt gedaan en hoe jij kan helpen om ook dit schooljaar weer leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren.

Wil je je aanmelden of heb je vragen, stuur een mail naar mcjjansen@upcmail.nl. Kijk ook eens op hun Facebookpagina: facebook.com/energyteens.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>