Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Nikki Barten, Karel van Deurzen en Mark Barten   | Fotonummer: b5e005
Vlnr: Nikki Barten, Karel van Deurzen en Mark Barten
Algemeen

Voortaan alles onder één dak: GoedeMorgen Media

Beek en Donk – "Menig inwoner stelde ons afgelopen week de vraag: 'Heten jullie nu anders?' Er is inderdaad wat veranderd. Tegenwoordig is DeMooiLaarbeekKrant niet meer de hoofdactiviteit die wij uitvoeren. Het is een onderdeel van GoedeMorgen Media, waar nog meer onder valt. En daarom gaan we voortaan communiceren met die naam", aldus de eigenaren van dit bedrijf, Mark Barten, Karel van Deurzen en Nikki Barten.

Iedereen kent jullie van DeMooiLaarbeekKrant. Wat doen jullie nog meer?
"Klopt. Daar zijn we mee begonnen. Daarom hing er ook een groot bord met 'DeMooiLaarbeekKrant' erop boven ons pand. Na bijna 7 jaar doen we meer dan alleen een krant uitgeven. Zo hebben we ook een reclame- en communicatiebureau (GoedeMorgen Reclame & Communicatie) en geven we meerdere bladen uit, zoals Laarbeek Onderneemt (ondernemersblad dat huis-aan-huis verspreid wordt) en Hét Grote Decemberboek, een nieuw product, dat in november gelanceerd wordt. We hebben een team van professionals om ons heen verzameld, waarmee we samen tot het beste resultaat komen."

Waarom hebben jullie gekozen voor GoedeMorgen Media?
"Het was vaak lastig uitleggen wat we precies deden. GoedeMorgen Media hangt er nu boven en dat maakt alles duidelijk: Wij zijn eigenaar en uitgever van een reclamebureau en diverse bladen, waaronder DeMooiLaarbeekKrant, ons hoofdproduct waar de meeste mensen ons van kennen. Voorheen heetten we 'Laarbeek Media', maar daar communiceerden we niet mee. Deze naam vinden we te lokaal; we werken breder dan alleen in Laarbeek. Omdat we met ons reclamebureau al naam hebben gemaakt met 'GoedeMorgen Reclame en Communicatie' was de meest logische stap nu om 'Laarbeek Media' te veranderen in GoedeMorgen Media en daar wél mee te gaan communiceren."

Jullie kantoor is ook aangepast?
"Klopt. We zitten al bijna 6 jaar op dezelfde locatie en het was hoog tijd voor vernieuwing. We hebben ons kantoor opnieuw geschilderd en voorzien van nieuw meubilair en inrichting. We zien dit als een stukje investering richting de toekomst; een professionaliseringsslag. Nu we toch gingen vernieuwen, hebben we er meteen voor gekozen om overal de naam GoedeMorgen Media terug te gaan laten komen. Daarom is het bord op onze gevel nu veranderd."

Dat is duidelijk, maar waar kunnen mensen precies voor bij jullie terecht?
"Je bent bij ons welkom als je vragen en/of opmerkingen hebt over onze producten. Daaronder vallen dus DeMooiLaarbeekKrant, Laarbeek Onderneemt en Hét Grote Decemberboek. Daarnaast zijn we eigenaar van TipLaarbeek.nl, een representatief burgerpanel waar ruim 1.000 inwoners aan meedoen. GoedeMorgen Reclame en Communicatie is een fullservice reclamebureau. Hiermee doen we alles wat met communicatie te maken heeft, van het maken van logo's en websites tot het regelen van vormgeving en drukwerk en het onderhouden van een social media-account. Hierin maken we vaak combinaties met DeMooiLaarbeekKrant."

Doen jullie veel in drukwerk?
"Ja, heel veel. We drukken tegen internetprijzen. Veel mensen weten dit niet. Het is zeker de moeite waard om even te informeren bij ons!"

Nieuwsgierig naar GoedeMorgen Media? Je bent van harte welkom voor een kop koffie of een kennismakingsafspraak. Wil je specifiek met iemand van ons over iets in gesprek? Dan kun je het beste even een afspraak maken via onze kantoormanager Kristel Vereijken (0492-832182 of info@mooilaarbeek.nl).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>