Kermiscantus met afterparty Beek en Donk

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Met het sluiten van Herberg 't Huukske is het tijd voor een nieuw kermisevenement in Beek en Donk. Zaterdag 7 september vanaf 20.30 uur vindt de allereerste editie van de kermiscantus plaats in Muziekcentrum 't Anker in Beek en Donk. Na afloop van de biercantus is er een afterparty met de Badmeesters van het Diepe. Je kunt er ook bij zijn zonder deel te nemen aan de biercantus.

Een biercantus is een groot zangfestijn waarbij zingen, feesten en bier drinken de drie hoofdonderdelen van de avond zijn. Onder begeleiding van de cantusband (TCB Bracchus) zing je met alle deelnemers samen heerlijke liedjes mee. Er zit ook een spelelement aan een biercantus! Wanneer de cantusband het aangeeft en je samen trink trink brüderlein trink hebt gezongen, mag je een drankje drinken. Dit drankje is in principe bier, maar dat is natuurlijk niet verplicht! Drink je wanneer het niet mag, drink je niet wanneer het wel moet, zing je niet goed mee... het zijn allemaal redenen waarop de cantusband kan beslissen je een van de hilarische sancties op te leggen zoals een atje met gestrekte armen of atje schoen. Klinkt wat streng? Is het niet hoor! Het is vooral lachen gieren brullen.

Een feestje dat je niet wilt missen dus. Kaarten in de voorverkoop zijn voor 20 euro verkrijgbaar via ticketkantoor.nl/shop/biercantus-anker, aan de deur zijn kaarten voor 25 euro te koop. Ticketprijzen zijn inclusief drank tijdens de biercantus! Tot 7 september!