Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 98d69a
Foto:
Jongeren

BoemBeatz (mini) festival voor Laarbeekse tieners

Laarbeek - Voor alle tieners uit Laarbeek houdt Tienerwerk De Boemerang Beek en Donk op zaterdagavond 21 september het BoemBeatz (mini) festival. Niet alleen de kids uit Beek en Donk mogen dit keer genieten van een geweldig feest, maar ook de jeugd uit de andere Laarbeekse dorpskernen zijn meer dan welkom.

BoemBeatz biedt de jongste tieners (vanaf groep 6) de gelegenheid om volop te genieten met hun eigen vrienden en vriendinnen, maar ook om op een ongedwongen manier de jeugd van andere scholen en uit de andere Laarbeekse dorpen te ontmoeten.

Tijdens BoemBeatz festival draait in de zaal van De Boemerang een DJ van Teen Events Laarbeek Top 40 en dancemuziek. Buiten in de opblaasbare Irish Pub feesttent draait een tweede DJ echte feestnummers. Mochten de tieners hun energie niet kwijt kunnen op de dansvloer, dan is er nog een discobal springkussen. Bij een festival hoort natuurlijk friet. Een frietkar van De Kannelust zorgt tijdens een groot deel van de avond voor de vette hap. Al met al genoeg ruimte en vermaak voor een spetterende avond.

De aanleiding voor dit (mini) festival is de drukbezochte carnavalsdisco van De Boemerang. Eerder dit jaar hebben bijna 120 kids uit Beek en Donk op carnavalsvrijdag een grandioos feest gevierd. Tienerwerk Beek en Donk hoopt dat BoemBeatz festival een nog veel grote opkomst kent, omdat dit keer ook de jeugd van Lieshout, Aarle-Rixtel en Mariahout is uitgenodigd om in Beek en Donk mee te feesten. Laarbeek gaat los!

Meer informatie via de website van De Boemerang; www.boemerangbeekendonk.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>