De eerste bingo! In tennistenue een geluksspelletje spelen bij de geheime opdracht
De eerste bingo! In tennistenue een geluksspelletje spelen bij de geheime opdracht Foto: Mark Barten

Inschrijving 9e editie Kwizut

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Nog een paar dagen en dan is het zover; De inschrijving van Kwizut 2019 gaat van start. In 2018 hebben ze een uitdagende maar zeker ook zeer afwisselende Kwiz gemaakt, geënt op Beek en Donk en goed behapbaar voor zowel grotere als kleinere groepen. De vele positieve reacties hierop hebben de organisatie doen besluiten om deze ingeslagen weg voort te zetten.

Traditiegetrouw start de inschrijving op Beek en Donk kermiszondag (van zondag op maandag) 9 september vanaf 0.00 uur. Vroege vogels die zich inschrijven in die nacht tussen 0.00 uur en 0.15 uur worden uiteraard weer beloond.

Ook dit jaar willen ze een aantrekkelijke kwiz maken. Een mooie kwiz, uitdagend voor grote(re) maar zeker ook kleinere groepen. Een kwiz die vraagt om kennis van Beek en Donk en uiteraard wordt jullie creativiteit weer op de proef gesteld. Kortom, een kwiz die zorgt voor een leuke avond samen met vrienden, familie en dorpsgenoten.

De inschrijving verloopt via de website www.kwizut.nl. Na inschrijving wordt u direct doorgelinkt voor de verdere afhandeling van de inschrijving. De betaling (€ 19,50 per team) gaat via Ideal. U ontvangt direct na inschrijving een bevestigingsmail. Het begin voor Kwizut 2019 is dan gemaakt!

Deelname aan Kwizut 2019 geeft u uiteraard ook toegang tot de geweldige feestavond die gepland staat op 11 januari 2020. Gedurende de voorbereidende periode bericht de organisatie u via DeMooiLaarbeekKrant, e-mail en social media. Graag tot snel!

Afbeelding