Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 51e880
Foto:

Opening nieuw bridgeseizoen bij 't Koppeltje

Beek en Donk - Bridgeclub 't Koppeltje is gestart met het nieuwe bridgeseizoen. In zaal De Tapperij werd het nieuwe bridgeseizoen geopend met een traditionele gezamenlijke koffietafel gevolgd door de jaarvergadering.

Naast de gebruikelijke agendapunten werden tijdens deze jaarvergadering de prijswinnaars van het vorige seizoen gehuldigd. In de competitie van de A-lijn eindigden Jan en José van Veghel als eerste, als eerste in de B-lijn waren dat Truus Klomp-Bueters en Greet Renders. De slemkampioen 2018/2019 was Jan van Veghel. Ook werd er aandacht besteed aan de diverse vrijwilligers; onder dankzegging en applaus werden de vrijwilligers voor hun bijdrage bedankt met een leuke attentie.

Bij bc. 't Koppeltje wordt wekelijks gebridged op dinsdagmiddag en woensdagavond. Op woensdagavond wordt er in competitieverband gespeeld in 2 lijnen, de A- en de B-lijn. Op dinsdagmiddag spelen ze niet in competitieverband.

Bridgeclub 't Koppeltje heeft als thuisbasis zaal De Tapperij in Beek en Donk. De vereniging telt momenteel ruim 90 leden. Voor meer informatie zie www.bckoppeltje.nl. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via email koppeltjebc@gmail.com of telefonisch via nummer 06-55111375.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>