Afbeelding

Yammas jeugd naar Bobbejaanland

Algemeen Jongeren

Mariahout - Yammas heeft het seizoen alweer geopend en met maar liefst 53 deelnemers kijken ze terug op een grandioze eerste soosavond. Voor de jeugd is er weer een leuk programma samengesteld. Op zondag 1 september vertrokken ze om 8.30 uur met 7 begeleiders en 57 tieners van de Yammas naar Bobbejaanland. De stemming zat er meteen al goed in. Ze waren weer eens van huis af!

Na een uurtje rijden, kwam Yammas op het Plezantste land van België aan. Enkele begeleiders zorgden voor de toegangskaartjes. Na de gezamenlijke foto en de mededeling dat ze om 17.30 uur weer verzamelden voor de terugreis, mocht iedereen zijn eigen weg gaan. In groepjes trokken ze rond over het park.

De begeleiders hebben hun uiterste best gedaan om ze zo af en toe eens op de foto te zetten. Dat viel nog niet mee. Er was voor iedereen wat te doen. Met een topsnelheid van meer dan 105 km/u is de nieuwe Fury de snelste van de Benelux! En niet te vergeten de andere spectaculaire achtbanen als: Typhoon en Sledge Hammer. Het weer was ideaal en het zonnetje kwam ook kijken.

Om 17.30 uur kwam alles weer bij elkaar, en kon de terugreis naar Mariahout beginnen. Ook de terugreis verliep voorspoedig. Laatste uitdaging van de dag was het frietjes eten bij de Pelgrim! In de keuken werd met man en macht gezorgd, dat iedereen voorzien werd van friet met snack. Rond 19.30 uur verlieten de laatste jongelui de Pelgrim. Het was een zeer geslaagde en leuke dag geweest.

De volgende activiteit is de opening van het oranjeplein. Yammas be there!