Logo mooilaarbeek.nl
Janine (l) en Dianne (r) uit Beek en Donk komen op televisie bij LINGO   | Fotonummer: 8f08b7
Janine (l) en Dianne (r) uit Beek en Donk komen op televisie bij LINGO (Foto: )

Beek en Donkse dames bij LINGO

Beek en Donk - LINGO is terug. Heeft u het al op televisie gezien? Elke avond van maandag t/m vrijdag op SBS 6 om 20.00 uur. Woensdag 18 september staan Dianne en Janine uit Beek en Donk aan desk van LINGO.

Presentator Jan Versteegh speelt met de teams 5, 6 en 7 letterwoorden. Ook is het spel iets aangepast. Zo pak je nu geen cijfers maar letters, waar de kandidaten puzzelwoorden mee moeten maken. Het winnende team gaat naar de finale en maakt kans op €2500 en een reischeque ter waarde van €1500. Een leuk taalspelletje dus om de avond mee te beginnen.

Op 18 september is het de beurt aan de Beek en Donkse Dianne en Janine in het televisieprogramma. Na een strenge selectieprocedure hebben ze ongeveer een maand geleden de opnames gehad van het televisieprogramma. Dit was een heel avontuur: van het krijgen van professionele make-up, de spanning van het spelverloop, de moeilijkheid van sommige woorden en natuurlijk de ontmoeting met Jan Versteegh en de mysterieuze JP. Een avontuur dat ze niet wilden missen!

En hebben ze iets gewonnen? Dat mogen ze natuurlijk nog niet verklappen. Het enige wat ze kunnen vertellen is dat je na 18 september vooral moet blijven kijken. Kijk jij ook? 20.00 uur op SBS 6: LINGO!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>