Logo mooilaarbeek.nl

Maandelijkse Call to Friendship lezing

Beek en Donk - Wat is de 'Call to Friendship lezing' nou eigenlijk? Deze lezing, ondersteund door DIA'S, neemt de aanwezige mee naar de verschillende soorten liefde volgens de oude Grieken, tot de ontwikkeling egocentrisme naar altruïsme en ware liefde.

Omega-lezingen
Twee jaar geleden is er een nieuw programma gestart om de mensheid meer samen te brengen, om niet te discrimineren, voor de vrede op aarde en liefde te hebben voor al wat leeft. Het heet het 'Wereld unificatie programma', acceptatie en eenheid zijn de kernwoorden. De noodzaak van deze belangrijke doelen moge duidelijk zijn, gezien de chaotische wereld waarin we momenteel leven.

De lezingen die maandelijks gegeven worden vallen onder "Call to Friendship", dus Oproep tot Vriendschap. De onderwerpen van de lezing zijn iedere maand anders, maar het gaat altijd over een breed maatschappelijk thema en dit thema wordt in de lezingen van verschillende kanten belicht, d.w.z. wetenschappelijk, filosofisch, spiritueel, met citaten en informatie uit vele bronnen. Deze lezingen combineren wetenschap en spiritualiteit en het is de hoogste tijd dat deze twee groepen zich verenigen en samen gaan werken.

De lezingen worden elke maand wereldwijd voorbereid door leden van de Call to Friendship Association en worden in Nederland op 6 plaatsen in het land gegeven. De lezingen zijn gratis en iedereen is welkom.

Het is op woensdag 25 september 2019 en het begint om 19.30 uur bij het ontmoetingscentrum Vierbinden, Otterweg 27 ter Beek en Donk. Neem contact op via fenniesoppe@gmail.com of bel naar 06-53753040.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>