Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 74f5f3
Foto:
Sport

Seizoen BC Mixed officieel geopend

Beek en Donk – De jaarlijkse Mixed Grill van Badmintonclub Mixed werd zaterdag 7 september gehouden. Dit evenement wordt binnen de vereniging gezien als de opening van het nieuwe seizoen. Deze week beginnen ook de eerste teams aan de competitie en start de training bij de senioren. De jeugd is al een paar weken in training. Kortom: het seizoen 2019-2020 is begonnen.

Mixed Grill
Met ruim 50 leden was ook dit jaar de gezellige barbecue weer goed bezocht. Ondanks de weersvoorspellingen bleef het de hele avond droog en werd zowel binnen als buiten genoten van lekkere hapjes en drankjes. Spelletjes mogen niet ontbreken op deze avond. Stef Stuntpiloot, tafelvoetbal en bierpong zijn vaste onderdelen. Maar buiten genieten van de nazomer rondom een heerlijke vuurton is ook een optie. Voor ieder wat wils. De organisatie was weer voortreffelijk. Op deze avond zijn ook de teams voor de Mixed Manager ingevuld. Wie de winnaar wordt? Dat zal blijken op de afsluitingsavond.

Competitie en trainingen
Deze week staan de eerste competitiewedstrijd voor jeugd en senioren op het programma. De senioren beginnen woensdag 11 september. Team Mixed 5 is het eerste team wat aan de bak moet. Donderdag 12 september spelen team 1, 2 en 7. Bij de jeugd mogen team 2, 6 en 7 op zondag 15 september hun eerste wedstrijd spelen.

De jeugd is al enkele weken aan het trainen. Voor veel kinderen geldt dat ze in een nieuwe trainingsgroep zitten. Dat is even wennen, maar het gaat erg goed. Met veel vrijwilligers die jeugdtraining geven worden de kinderen goed begeleid. Er is iedere week een leuke warming-up en een goed voorbereid trainingsplan.

De senioren beginnen vrijdag 13 september met de training. In de weken ervoor hebben zij weer kunnen wennen door veel wedstrijden te spelen. Tijdens de trainingen wordt weer aandacht besteed een techniek en tactiek. Maar de eerste weken zullen vooral in het teken staan van slagvastheid, voetenwerk en conditie.

Algemene Ledenvergadering
Op vrijdag 11 oktober is de jaarlijkse ALV van Badmintonclub Mixed. De leden ontvangen binnenkort weer een mail met daarin de agenda en de jaarstukken. Op de traditioneel druk bezochte vergadering besteedt het bestuur altijd aandacht aan de jubilarissen en de vrijwilligers. Een natuurlijk worden ook de jaarcijfers en de begroting besproken. De grote opkomst is ieder jaar weer een opsteker voor het bestuur.

Voor meer info over de club kijk je op www.bcmixed.nl en volg je hen op Facebook, Instagram en twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>