Jeugdlid Ties Kester bij BCL
Jeugdlid Ties Kester bij BCL

Maak kennis met Badminton Club Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - Zin in Badminton? Kom dan naar één van de inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 11 september werd de eerste inloopavond gehouden. Op 18 september is de tweede. In sporthal De Klumper zijn geinteresseerd welkom. Jeugd (vanaf ca. 7 jaar) om 18.30 uur. Junioren (vanaf ca. 13 jaar) en senioren (vanaf ca. 18 jaar) vanaf 20.00 uur. Je kunt deze avond gratis meespelen.

In het zojuist aangevangen seizoen 2019/2020 zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd (aspiranten en junioren) en bij de senioren van Badminton Club Lieshout, maar wees snel: vol is vol. Tijdens deze avond kun je kennismaken met BCL en de badmintonsport.

Je hoeft niets mee te brengen. Badminton Club Lieshout zorgt voor een gehuurde accommodatie, met kleedruimte en sportzaal, leen-rackets, voldoende shuttles én een goede begeleiding. Alleen zorgen dat je je sportkleding aan hebt is voldoende.

Kennismakingslidmaatschap
Na de 'Rabobank Inloopdagen' is het mogelijk om lid te worden van BCL voor een introductietarief van slechts €2,50 (alleen voor jeugdleden). Voor dat bedrag kun je dan lid blijven tot aan de komende herfstvakantie. Op die wijze kun je nóg beter en langer kennismaken met Badminton Club Lieshout en zien of de badmintonsport écht iets voor jou is. Kom snel en meld je aan.