Logo mooilaarbeek.nl

Harmonie De Goede Hoop houdt oudijzeractie

Aarle-Rixtel - In Aarle-Rixtel is het zaterdag 21 september mogelijk om oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82.

Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen. Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, witgoed en oude computers. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan. Er worden géén koelkasten, diepvriezers, televisies en computerschermen aangenomen! Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom.

Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw oude metalen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Wegens omstandigheden kan er op deze dag geen ijzer opgehaald worden.

Ook oude fietsen kunnen aangeleverd worden. Deze worden gerepareerd en weer rijklaar te koop aangeboden. In bescheiden mate zijn ook onderdelen verkrijgbaar. De fietsen zijn te koop op elke derde zaterdag van de maand, de vaste oudijzerdag en kosten tussen €20,00 en €75,00. Momenteel zijn er enkel herenfietsen aanwezig.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>