Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a69c87
Foto:
Evenementen

Seizoensopening Ons Tejater met 'Tinkers, Drinkers, Dreamers'

Lieshout - Ons Tejater opent haar seizoen op zaterdag 28 september om 20.30 uur met Ierse, Engelse & Americana Folk door Tinkers, Drinker, Dreamers.

Deze band heeft reeds een lange geschiedenis, in haar ruim twintigjarig bestaan hebben zij diverse festivals aangedaan oa Folkwoodsfestival, het Eire at the Top festival in Enkhuizen en het Keltisch festival in Goirle. Ook vele pubs, cafés en kleine intieme theaters zijn plekken waar Tinkers, Drinkers, Dreamers graag geziene gasten zijn. Daarnaast brachten zij diverse CD's uit. De bandleden hebben een zeer uiteenlopende muziekachtergrond; van Rock, via Blues naar Americana. Zelfs Ragtime, Old time en Country invloeden zijn te bespeuren in de arrangementen van de traditionals die gespeeld worden. De geneugten van drank, verloren liefdes, mannen en hun overspelige vrouwen en zeereizen zijn geliefde onderwerpen in deze liederen. Jigs, reels, polka's en old time tunes met illustere namen hebben een vaste opbeurende plaats in het repertoire, met liefde en vaart gespeeld. Sinds oktober 2018 maken Guy Roelofs en Jenny van Diggelen deel uit van de vaste bezetting van de band. Zij hebben al jarenlang een goede naam in de Nederlandse en ook internationale folk wereld. Een optreden van Tinkers, Drinkers, Dreamers, neemt je mee in de veelzijdige wereld van de folkmuziek.

Kaarten à €11,00 (incl. 1 consumptie) zijn via internet te reserveren via: www.vierbinden.nl/theater/ons-tejater. Resterende toegangskaarten zijn vanaf 1 week voor de voorstelling te koop in het Dorpshuis te Lieshout tegen contante betaling.

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>