Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2efbb7
Foto:

Laarbeekse Veteranen gezocht

Beek en Donk - Het bestuur van vereniging 'De Laarbeekse Veteranen' is op zoek naar de in Laarbeek woonachtige Veteranen. Zij willen graag in contact komen met de veteranen die niet zijn aangesloten bij de vereniging.

Daarom nodigen zij die veteranen, met hun partner uit, om een kopje koffie te komen drinken op zondag 29 september in het ParkPaviljoen, in de Muziektuin te Beek en Donk. Van 11.00 tot 12.30 uur zijn daar enkele bestuursleden aanwezig om in een gezellige en ongedwongen sfeer met u te praten over 'het Veteraan' zijn.

Natuurlijk ook om u te informeren over de mogelijkheden en activiteiten van De Laarbeekse Veteranen. Uiteraard geheel vrijblijvend kunt u kennis maken met de vereniging. Niet alleen wat zij u te bieden hebben, maar zij zijn er ook om van u te horen wat u van een veteranenvereniging verwacht. In Laarbeek wonen tientallen veteranen, dus uw collega-veteraan woont bij u in het dorp of misschien in dezelfde wijk of straat.

En denkt u dan: dat zijn allemaal oude veteranen! Nee hoor, de leden van de Laarbeekse Veteranen Vereniging variëren in leeftijd van in de twintig tot, inderdaad, jonge negentigers. Waarbij het grootste deel van de aangesloten veteranen tot de groep 'jonge veteranen' behoren die aan een of meerdere (Vredes)missies hebben deelgenomen. Enkelen zijn zelfs nog in 2017 of 2018 op missie geweest. De diversiteit van de leden is groot: Marine, Mariniers, Lucht- en Landmacht, Marechaussee; alle Krijgsmachtdelen zijn vertegenwoordigd.

De vereniging is er niet alleen voor de Veteraan, indien gewenst kunnen ook de partners lid worden. Dat is een heel andere en vaak onbekende dimensie. Zij kunnen hun ervaringen als thuisfront met elkaar delen. Dus breng gerust uw partner en ook uw kinderen mee, ook de kinderen hebben die dag wat te bieden.

Wilt u meer weten, dan kunt u ook contact opnemen met de secretaris via e-mail: veteranenlaarbeek@gmail.com of telefoon: 0492-382674.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>