Logo mooilaarbeek.nl

Bas van de Vossenberg wint kermisvissen Sparta'25

Bas v.d. Vossenberg met de trofee  | Fotonummer: 1a2a2f
Bas v.d. Vossenberg met de trofee (Foto: )

Beek en Donk - Op de Beek en Donkse kermismaandag is het al jaren een traditie, kermisvissen. Deze leuke en gezellige activiteit wordt georganiseerd door Sparta'25.

Ook dit jaar zaten er ca. 25 fanatieke vissers aan de rand van de Beek en Donkse vijver. En daarachter stonden net zo veel belangstellenden het beter te weten. Er zat dit jaar veel en grote vis in de vijver. Dat bleek wel uit aantal gevangen vissen. Bas v.d. Vossenberg had de langste gevangen, een 45 cm lange Zeelt. John Verlijsdonk kwam net twee centimeter te kort om de langste te hebben.

Na het vissen was er weer een gezellig afterparty in de kantine. En met het goede weer lekker buiten op het terras. En ook dit jaar werden hongerige magen gevuld met vis van de kermisvisboer. Het spannendste moment van de dag is natuurlijk de prijsuitreiking. Wie heeft in totaal de meeste lengte vis gevangen. De derde plaats was voor Peter Heester. Mario de Fost wist de tweede plaats te bemachtigen. Maar de grote winnaar, voor de twee keer op rij, was Bas van de Vossenberg. Hij nam de wisseltrofee weer vol trots in ontvangst.

Dit was weer een geslaagde activiteit van de vele activiteiten die nog gaan komen. Blijf de nieuwe website (www.sparta'25.nl) in de gaten houden.

Kaarten en Keezen bij Sparta'25
Het is ook weer mogelijk om elke woensdag bij Sparta'25 te rikken. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van Sparta'25. En op woensdag 25 september kun je ook weer meedoen met het maandelijkse keezentoernooi. Elke laatste woensdag van de maand wordt dit in het clubhuis gehouden. Kijk op www.sparta25.nl voor meer informatie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>