Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 083a95
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)
Evenementen

Kermis in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - De kermis van Aarle-Rixtel staat voor de deur en de weersvoorspellingen zijn gunstig! Dit weekend kan de kermis dan echt beginnen. Lekker zwieren, zwaaien en genieten van de sfeer en van de muziek.

Kermiszaterdag 21 september
De attracties worden op 15.00 uur geopend. Om 17.00 uur vindt de officiële opening plaats. De gildes en de harmonie zijn hierbij aanwezig. Zorg dat je erbij bent, want er zijn mooie prijzen te winnen. Dit gaat gebeuren door middel van een quiz op het terrein. Hieraan mag iedereen meedoen. De kaarten zijn zaterdag op te halen bij Snoeperij Jantje.

Vanaf 16.00 uur zijn de deuren geopend bij Deja Vu. 's Avonds gaat het dak eraf met DJ Jorg. Ook vindt het Speciaalbier- en foodfestival 'SCHENK' plaats van 16.00 tot 23.00 uur. Zij strijken naast de kermis neer, in het hart van Aarle-Rixtel. Niet één maar twee dagen genieten van lokale brouwerijen, foodstands en relaxte deuntjes.

SCHENK draait naast het schenken van lokale speciaalbieren om vlees met schenken! Denk aan rokende BBQ's, tientallen biertaps, lange tafels en proostende glazen. Ontmoet de gepassioneerde brouwers en ontdek je favoriete speciaalbier. Van spannende IPA's tot veilige blondjes en van sprankelende saisons tot romige stouts. Het festival voor doorgewinterde speciaalbierliefhebbers, dorstige bierenthousiastelingen en levensgenieters! Met keuze uit tientallen bieren en diverse foodstands valt er meer dan genoeg te proosten en te proeven.

Kermiszondag 22 september
Van 13.00 tot 20.00 uur vindt het Speciaalbier- en foodfestival 'SCHENK' plaats op zondag 22 september. Voor de sportliefhebber is er bij Deja Vu vanaf 13.30 uur op groot scherm de F1 van Singapore en later op de dag PSV - AJAX.

Het aanmelden van de schietwedstrijd voor de jeugd van 8 tot 12 jaar is mogelijk vanaf 15.00 uur deze dag. Dit staat onder leiding van beide gildes. Wie wordt er koning of koningin van de kermis? De wedstrijd zelf start om 15.30 uur.

Kermismaandag 23 september
Op maandag is het 'Dolle Kermismaandag'. Op deze dag krijgen alle kinderen van de basisscholen in Aarle-Rixtel een kermiskaart.

Vanaf 15.00 uur is Deja Vu op maandag en dinsdag geopend. Dave heeft allerlei leuke acties, check hiervoor de Facebookpagina van Deja Vu. De gehele kermis is er weer vers gemaakte Sangria!

Kermisdinsdag 24 september
De laatste dag van de kermis vindt plaats op dinsdag 24 september. Nog een laatste keer zwieren en draaien! Dan zit het er helaas weer op...

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>