Logo mooilaarbeek.nl
De Mariahoutse Sportvrouwen   | Fotonummer: 699ef8
De Mariahoutse Sportvrouwen (Foto: )
Sport

3de plaats Sportvrouwen Mariahout bij Beach Event

Mariahout - Op de laatste zaterdag van augustus, hebben een paar dames van de sportvrouwen uit Mariahout deelgenomen aan het Beach Event te Son.

Het was een zeer warme dag, maar dat mocht de prestaties van de dames niet drukken. De dames waren poulewinnaar geworden en sponsor Danny Megens (Keurslagerij) had de dames een barbecue beloofd, mits ze de finale zouden halen. Maar eerst moesten ze de achtste en kwartfinale spelen, deze wedstrijden werden nog steeds gewonnen met flinke uitslagen.

Maar jammer genoeg verloren de dames de halve finale. Ze behaalden wel een mooie 3de plaats, een goede prestatie. En helaas geen barbecue gewonnen, maar Danny schonk de dames wel een hapjespan, als de winkel weer geopend is. Alvast hartelijk dank hiervoor, namens de dames. Volgend jaar doen de Mariahoutse sportvrouwen zeker weer mee en proberen dan de finale te halen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>