Logo mooilaarbeek.nl

De Eendracht en De Vriendschap schieten met scherp

Aarle-Rixtel - Handboogvereniging De Vriendschap uit Mierlo was donderdag 12 september op bezoek bij Handboogvereniging de Eendracht in Aarle-Rixtel. Dit in het kader van het Van Ganzenwinkeltoernooi.

Een gezellige wedstrijd
De vriendschap was goed vertegenwoordigd met negen schutters. Vanuit HBV de Eendracht waren er acht schutters. Na een spannende wedstrijd werden de punten bekend. De Vriendschap had bij elkaar 1319 punten opgegeven, echter hebben zij 1465 punten bij elkaar geschoten. Dit was een verschil van 146. Aan het eind van het seizoen zal bekend worden wat dit betekent voor de ranglijsten en natuurlijk ook voor de prijzen.

Tijdens de wedstrijd ging het bij de Eendracht ook erg goed. Vooral bij John Driessen. Na veel gezellige avonden trainen op de maandag en donderdag, heeft hij zijn eigen record kunnen verbreken. Ook heeft hij voor het eerst boven de tweehonderd geschoten. John Driessen mag voortaan zijn persoonlijke record op 201 zetten. Op naar het Nederlands-kampioenschap John.

Uitslag de Eendracht
1. Martijn van de Heijden 228, 2. Jan van Rooy 211, 3. Walter Jansen 207, 4. John Driessen 201, 5. Arno Donkers 199, 6. Henk Verachtert 198, 7. Jo Maas 195, 8. Martien de Graef 129.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>