Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e32118

Afscheid drie bestuursleden Buurtbus Laarbeek

Laarbeek - Tijdens een etentje met het bestuur van de Buurtbus Laarbeek is er afscheid genomen van drie bestuursleden. Harry de Groof, Trudy van Kempen en Harrie Nouwens.

Harry de Groof was de initiator en mede-oprichter van de Buurtbus Laarbeek. Ook was hij sinds de oprichting de voorzitter van de Stichting. Hij heeft inmiddels zijn taken als voorzitter overgedragen aan Wim van de Burgt. Harrie Nouwens was als bestuurslid de coördinator vanaf het begin en zorgde dat de buurtbus steeds op tijd reed en dat de chauffeurs op tijd afgelost werden. Ook de technische zaken met betrekking tot de buurtbus heeft hij in overleg met Hermes altijd zeer goed verzorgd. Zijn taken zijn inmiddels overgenomen door Mari van der Heijden. De personele zaken werden binnen het bestuur door Trudy van Kempen behartigd en die taken zijn overgenomen door Marie-Gemma Paaps. Tijdens dit etentje werden er door Wim van de Burgt dankwoorden aan alle drie de voormalige bestuursleden uitgesproken. De drie voormalige bestuursleden kregen namens de buurtbus organisatie een mooie bos bloemen en een cadeaubon aangeboden.

Het huidige bestuur met de drie nieuwe leden hoopt dat ze de buurtbus nog lang en succesvol mogen laten rijden. Zij zijn nog wel op zoek naar nieuwe buurtbus chauffeurs, zowel dames als heren, dus als u interesse heeft voor een leuke tijdbesteding in een fijne organisatie meldt u dan aan. Voor informatie kunt u kijken op www.buurtbuslaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>