Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 07298e
Foto:
Senioren

Nieuwe website KBO Beek en Donk

Beek en Donk - Na maanden van voorbereiden kan KBO Beek en Donk eindelijk de nieuwe website laten zien aan haar leden en bezoekers. Ze hebben de inrichting helemaal opnieuw gemaakt, waardoor deze lekker fris oogt en vooral duidelijk is met de diverse foto's en artikelen.

De bestaande gebruikers kunnen op de hun bekende wijze inloggen waarbij het beginscherm er al direct anders uitziet. Zoals gebruikelijk kunnen leden meer informatie zien omdat bepaalde artikelen met name fotoalbums voor eigen leden zijn.

Om te laten zien hoe het allemaal werkt wordt dit maandag 23 september op de inloopdag gedemonstreerd. Ook als u nog niet eerder op de website bent geweest, kunt u binnenlopen en zien hoe dit gaat.

Om in te loggen kunt u inloggen met kbo-beekendonk.nl hierna krijgt u een openingsscherm en kunt u de schermen doorlopen. Waarbij als je lid bent van de KBO ook de pagina's met fotoalbums en andere zaken kunt bekijken door in te loggen met je lidmaatschapsnummer en wachtwoord. Mocht het niet lukken dan kunt u met uw vragen bij de KBO terecht tijdens de inloopochtenden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>