Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 4ed846
Foto:
Jongeren

Jeugd welkom bij Cendra

Aarle-Rixtel - Cendra is op woensdagmiddag open van 13.30 tot 16.30 uur. Leuk om samen met leeftijd/klasgenootjes op een veilige en vertrouwde plek te vertoeven. Alleen bestemd voor kinderen in de leeftijd van groep 6,7 en 8.

Er wordt op toegezien dat gedurende deze tijdstippen geen oudere tieners/jongeren hier rondhangen en of aanwezig zijn. De vrijwilligers van Cendra zien er op toe dat de woensdagmiddag speciaal voor deze doelgroep bestemd is.

Op de woensdagmiddagen heeft Cendra activiteiten waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Het programma voor de volgende 2 maanden is: 4 september: tekenen en kleuren; 11 september: fiets opspuiten; 18 september: schilderen/graffiti; 25 september: potloden- en pennenbakjes maken; 2 oktober: steen beschilderen; 9 oktober: herfststukje maken.

Daarnaast kunnen de jongeren vrijelijk gebruik maken van de aanwezige spellen en computers. Ook mogen ze hun eigen muziek draaien en met vriendjes afspreken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>