Logo mooilaarbeek.nl
St.- Tarcisiusgroep (1949)   | Fotonummer: 81e4a0
St.- Tarcisiusgroep (1949) (Foto: )

Scouting Aarle-Rixtel viert 85-jarig jubileum

Aarle-Rixtel - In november 1934 maakte Aarle-Rixtel voor het eerst kennis met het begrip Scouting door de oprichting van de St.-Tarcisiusgroep. Sinds 1973 gaat die groep verder onder de naam Scouting Aarle-Rixtel. Nu, 85 jaar na de oprichting, is het wederom tijd om een jubileum te vieren. De groep die in 1934 met slechts twaalf verkenners begon, is inmiddels uitgegroeid tot een groep met tientallen leden in verschillende leeftijdscategorieën.

Om dit jubileum te vieren organiseert Scouting Aarle-Rixtel een gezamenlijk jubileumweekend van 27 tot en met 29 september. Waar de verschillende speltakken meestal ieder een eigen weekend organiseren gaan ze nu van jong (5 jaar) tot oud (18 jaar) gezamenlijk op pad. Dit geheel zal worden begeleid door een enthousiaste groep vrijwilligers, bestaande uit leiding, bestuur en Plusscouts.

De locatie van het weekend is de blokhut en het omliggende terrein van Scouting Mierlo. De blokhut ligt in het bos en op loopafstand van de Strabrechtse heide, wat volop mogelijkheden biedt voor leuke programma's.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>