Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bac14b
Foto:

Prinsjesdag CV de Heikneuters

Mariahout - Met een nieuw carnavalsseizoen voor de boeg trappen de Heikneuters in Mariahout af met hun eigen Prinsjesdag. Geen gouden koets maar wellicht wel wat goudgeel gerstenat. Ook geen koffer met miljoenennota maar ongetwijfeld gaat het nog wel over de onrust rondom het beheer van de gemeenschapshuizen of zoals men in Mariahout zegt: het 'buurthuis'.

Sinds vorig jaar trappen de Heikneuters het seizoen af met Prinsjesdag, een gezellig samenzijn met de hele vereniging en in het bijzonder de ex-prinsen. In een goed gevulde Oranjebar was de sfeer direct goed en ontspannen. Gelukkig was ook prins Tom aanwezig en zwaaide hij als vanouds met zijn scepter op een van zijn laatste avonden in functie. Na een lekker hapje eten, o.a. een luxe belegde hamburger, verzorgd door Jumbo Laarbeek, ging het avondprogramma van start.

De organisatie schotelde daarna een pubquiz voor waarin de aanwezigen onder andere getest werden op hun kennis over de vereniging en hoe kan het anders: over de vele ex-prinsen die het Heidurp rijk is.

De organisatie kijkt terug op een mooie avond. Er is altijd breed draagvlak binnen de vereniging voor dit soort activiteiten. Bijna logisch zou je zeggen als je ziet hoeveel ex-prinsen actief blijven binnen de vereniging. Ook dit jaar krijgen ze weer een mooie aanvulling in de raad! Daar zijn ze wel trots op.

Tot slot willen ze meegeven dat de Prinsjesdag-commissie niet verward moet worden met de prinsencommissie. Dus helaas geen tipje van de sluier, die ene vraag bleef ook tijdens Prinsjesdag onbeantwoord: "Wie wordt de volgende prins van het Heidurp?"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>