Logo mooilaarbeek.nl

Prinsengarde Teugelders van Ganzendonck viert Prinsjesdag

  | Fotonummer: e529ac
Foto:

Beek en Donk - De Prinsengarde van de Teugelders van Ganzendonck vierde dinsdag 17 september Prinsjesdag. Een heel afwisselend programma zorgde voor de nodige hilariteit en wisselwerking tussen de voormalig Ganzendonckse Prinsen en hun Prinsessen. Ook koninklijke hoogheid Prins Luuk XLVII was met zijn prinsgemaal Tijmen aanwezig.

Een speurtocht door de Groene Long, met een eindstop op een terras op het Piet van Thielplein (zie foto), zorgde voor de nodige ontspanning en het met elkaar oppakken van de rode draad: 'Sinds jaar en dag het doel van de Prinsengarde. Met elkaar terugkijken op de fijne samenwerking'. Bij Outdoor Laarbeek vervolgde het programma zich met torenhoge sportieve klimpartijen en handboogschieten. Chantal Rovers met dochter, van Des Lekker, verzorgden heerlijke culinaire verrassingen. De avond werd op ludieke wijze ingevuld met een persoonlijke Prinsen Bingo Ranking the Stars. Een topdag om nooit te vergeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>