Logo mooilaarbeek.nl
Bemmer IV, eind 2017   | Fotonummer: 7959a8
Bemmer IV, eind 2017 (Foto: Daphne Poulisse)
Gemeente

Bedrijventerrein Bemmer IV weer twee bedrijven rijker

Beek en Donk - Binnen niet al te lange tijd zal het aantal bedrijven op bedrijventerrein Bemmer IV worden uitgebreid. Momenteel zijn Riverside Sales bv en PCE Van Zutphen samen een kavel van 6800 m2 aan het bebouwen. De verwachting is dat dit voor het einde van dit jaar klaar moet zijn. 

Beide bedrijven komen uit Veghel en hebben ervoor gekozen om hun onderneming naar Laarbeek te verplaatsen. Wethouder Tonny Meulensteen is verheugd met de uitgifte van deze nieuwe bouwkavel. "Voor de toekomst van het bedrijventerrein is dit goed. Er is nu nog zo'n 11 hectare over en ik verwacht dat het over vier tot vijf jaar vol is." Volgens Meulensteen worden er snel drie nieuwe namen bekendgemaakt van bedrijven die zich ook op Bemmer IV gaan vestigen. ,,De gesprekken daarover lopen. Het gaat om een bedrijf uit Laarbeek en twee daarbuiten." 

Tevens gaf de wethouder aan dat huidige gebruikers van het bedrijventerrein hebben aangegeven uit te willen gaan breiden. Waaronder Riverside, die zich nog definitief moet vestigen. "Die interesse hebben we ja. Ik doe export van landbouwmachines naar Noord-Amerika", vertelt Dirk van den Oever. "Daarnaast doen we ook investeren en verhuren van onroerend goed. Wat dat betreft hebben we wel interesse om uit te breiden ja." Van den Oever en Paul van Zutphen (die staalconstructies levert), hebben gekozen voor Bemmer IV vanwege de goede bereikbaarheid. "Voor ons ideaal, je zit direct op de N279 en bent zo in Veghel of op de snelwegen."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>