Peter v.d. Sande en Sophie v.d. Vorst
Peter v.d. Sande en Sophie v.d. Vorst Foto: Col Warnaar

Manege d'n Perdenbak: Sophie v.d. Vorst kampioen Outdoor

Sportnieuws Sport

Lieshout - De wedstrijdringen werden vrijdagmiddag 20 september klaargezet op het grasveld bij Manege d'n Perdenbak. Daar was vanaf 18.00 uur een ponywedstrijd en tevens de laatste kans om punten te verdienen voor het Outdoor Kampioenschap.

Aan het eind van de avond werd Sophie v.d. Vorst gehuldigd en mocht zij onder applaus van de aanwezigen van Peter v.d. Sande de herinnering in ontvangst nemen. Binnenkort mag zij samen met Daisy Roijakkers deelnemen aan een clinic van Melódia uit Mariahout. De organisatie wil alle sponsors en deelnemers bedanken voor hun hulp en komst naar de manege.

Van de 30 jeugdige ruiters uit de regio reden de volgende ruiters uit Laarbeek mee:
Klasse B, Saar Hellings en haar nieuwe pony Finally van SB, zij werden 7de met 173 punten in de 1ste proef en 5de met 178 punten bij de 2de proef. Juul Hellings en Jelly Bean werden 10de met 177,5 punten en 7de met 184 punten.

Klasse L, Eline Raaijmakers en Kacey werden 1ste met 191,5 punten en in de Klasse M startte Suze v.d. Hurk met Hattrick Primmadonna en zij werden 3de met 173,5 punt en 1ste met 190,5 punten.

Iedereen gefeliciteerd met hun behaalde resultaat. Met deze wedstrijd sluiten ze het zomerseizoen af en gaan ze vanaf oktober starten met het winterseizoen, te beginnen op 11 oktober met een paardenwedstrijd en op 25 oktober weer een ponywedstrijd. Wil je hiervoor inschrijven, graag via mijn knhs.nl De volledige uitslag is terug te vinden op www.stichtingderaam.nl.