Stefan Hamelijnck wint al zijn wedstrijden
Stefan Hamelijnck wint al zijn wedstrijden

Eerste training Fifty+ViTT gestart bij TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het programma Fifty+ViTT is donderdag 19 september gestart bij TTV Een en Twintig. Zes vijftigplussers nemen deel aan dit nieuwe programma. Allemaal nog onbekend met de tafeltennissport.

Een leuke uitdaging voor de trainers Eva Verrijt en Jeroen Engelhart om in tien lessen tijd de deelnemers kennis te laten maken met de sport. Daarnaast is het samen in beweging zijn een belangrijke factor. Wil jij ook nog deelnemen aan dit traject? Dat kan, ga naar www.ttveenentwintig.nl voor meer informatie over het 10-lessenpakket Fifty+ViTT.

Najaarscompetitie
Naast de eerste training van Fifty+ViTT werd er ook competitie gespeeld. Dit keer speelde twee teams thuis. Team TTV Een en Twintig 2 nam het op tegen LUTO 3. Stefan Hamelijnck wist alle drie zijn enkelwedstrijden te winnen. Jeroen Engelhart en Joost van Goch wonnen samen de dubbel en beide één van hun enkelwedstrijden. Eindstand 6-4 voor team 2 van de Beek en Donkse tafeltennisvereniging.

Team TTV Een en Twintig 7 speelde donderdagavond 19 september ook hun wedstrijden thuis. Daar won Kevin Biemans al zijn enkel wedstrijden. Helmi Eekels won twee van haar wedstrijden en Jos De Gruyter won er één. Ook wist team 7 de dubbel thuis te winnen. Eindstand geworden 7-3 voor team 7.

Donderdagavond 26 september spelen er vijf competitieteams thuis. Begint om 19.15 uur de tweede les van Fifty+ViTT en spelen natuurlijk ook de fanatieke recreanten in de tafeltennishal. Een gezellig drukke avond voor spelers en supporters.

Zet alvast in je agenda
Het herfsttoernooi wordt ook dit jaar weer georganiseerd. Donderdag 24 oktober zal het toernooi plaatsvinden. Zet dus alvast in jullie agenda's. De opzet is traditiegetrouw dat leden een introducé meenemen. Dat mag iemand zijn die de sport bij een andere club beoefend, of iemand die juist kennis wil maken met de snelste balsport ter wereld. Kortom een toernooi voor iedereen!

Voor overige uitslagen kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.