Bart Willems
Bart Willems

ATTC'77-8 heeft smaak te pakken

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Vanwege vakanties en andere verplichtingen stond Bart Willems deze week in de vijfde klasse alleen tegen Stiphout 8. Gelukkig waren Jan Smits en Stephan Vergroesen bereid om het vijfde team van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel uit de brand te helpen.

Bart won twee van zijn drie wedstrijden en samen met Stephan bijna de dubbel, helaas 9-11 verlies in de beslissende vijfde game. Jan en Stephan boden goed tegenstand maar konden slechts een paar games pakken. Hopelijk is het team volgende week weer compleet om zo uit de gevarenzone te komen waarin ze nu beland zijn.

Stephan had het druk want hij speelde tegelijkertijd ook in zijn eigen team in de zesde klasse tegen Budilia 6, waar het hem beter afging. Hij won twee wedstrijden. Teamgenoot Tessa van den Boogaard speelde ook een goede wedstrijd en won eveneens twee partijen en samen met Koos Martinali de dubbel. Koos scoorde het zesde punt en daarmee was hun eerste overwinning in de najaarscompetitie een feit.

Team 7, dat ook uitkomt in de 6e klasse, mocht deze week naar de TU in Eindhoven om te spelen tegen de studententafeltennisvereniging Taveres. Dennis Verbruggen moet nog een beetje op gang komen zo na de vakantie. Vorige week bleef hij met lege handen en deze week pakte hij één overwinning. Ruud van Turnhout had al één overwinning op zijn conto staan en voegde er twee toe door zowel van Thánh Nguyen als van Ambuj Pawar te winnen. José van Turnhout was alle mannen uit Eindhoven de baas en won drie wedstrijden, wat leidde tot een 4-6 overwinning.

Het 8e team gaat als een speer. Na de 10-0 monsterzege van vorige week wonnen Marijn van Krieken, Richard Doensen en Dorette van den Elsen nu met 1-9 van Unicum 12 uit Geldrop. Alleen Eric Sloots van Unicum wist het de ATTC-ers echt lastig te maken. Dorette en Marijn wonnen beiden weliswaar in drie games maar met minimaal puntenverschil. Richard kwam er niet aan te pas en verloor met 11-3, 11-0 en 11-5.