Tarek Abusdadao won al zijn wedstrijden
Tarek Abusdadao won al zijn wedstrijden

Drukbezochte sportweek bij TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Maar liefst vijf teams van Tafeltennisvereniging Een en Twintig speelden donderdagavond 26 september een thuiswedstrijd voor de competitie.

Team 2 speelde tegen Veldhoven 4. Stefan Hamelijnck wist weer al zijn wedstrijden te winnen, Jeroen Engelhart won twee wedstrijden. Joost van Goch won er geen. Jeroen en Joost blijken een succesvol dubbelduo. Eindstand 6-4 voor TTV Een en Twintig 2.

TTV Een en Twintig 3 ontving ATTV 3. Guido Graat en Paulos Kallah wonnen beide twee wedstrijden. Aum van Berlo won één wedstrijd. Eindstand 5-5.

Tim van Dalen speelde vorig seizoen nog in de zevende klasse, maar dat hij twee klasse is gestegen blijkt meer dan terecht. Hij won één wedstrijd donderdag, net zoals Tonnie van Berlo. Dirk van der Venne won er geen. Pittige avond voor TTV Een en Twintig 4, het werd 2-8 voor Never Despair 9.

Twee weken geleden nog een vriendschappelijk wedstrijd, maar donderdag was het serieuzer. Team 5 ontving Stiphout 8. Bert Coolen won twee wedstrijden, Eva Verrijt één en Rolf Hendricksen geen. Eindstand 3-7.

Het vijfde team wat thuis speelde was TTV Een en Twintig 6. Tarek Abusdadao wist twee keer knap terug te komen na een 2-0 achterstand. Hij won al zijn wedstrijden. Christi Eekels won twee wedstrijden en Anne de Wit helaas geen, wel won Anne een game!

Nationale sportweek
Jaccy van den Enden van Laarbeek Actief heeft niet stilgezeten deze week. Tijdens de Nationale Sportweek is Jaccy twee keer langs geweest in de Tafeltennishal in Beek en Donk. Op maandagavond tijdens de jeugdtraining hebben er kinderen kennis gemaakt met de tafeltennissport. En sinds vorige week is het nieuwe programma voor vijftigplussers gestart.

Fifty+ViTT trainingen groot succes!
Donderdagavond 26 september was de tweede les van het Fifty+ViTT programma. Nog meer vijftigplussers sloten aan bij de Fifty+ViTT training. Al na de eerste les was de verbetering duidelijk zichtbaar. Deelnemers zijn erg enthousiast en het plezier spat ervan af. Wil jij ook deelnemen aan dit programma? Dat kan, bezoek TTV Een en Twintig op donderdagavond vanaf 19 uur of kijk op de website: www.ttveenentwintig.nl

Voor overige uitslagen kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.