Afbeelding

Laatste Koningswedstrijd Het Geduld gevist

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Zeventien vissers hebben zaterdagmiddag 28 september deelgenomen aan de achtste (en laatste) Koningswedstrijd van HSV Het Geduld in Beek en Donk. De weersvooruitzichten beloofden niet veel goeds. Donkere wolken hingen boven de vijver en het waaide flink. Dus her en der stonden er paraplu's boven de stekken. Uiteindelijk bereikte maar één echte bui de vissers en viel het toch nog mee.

Voor een aantal vissers in de bovenste regionen van de ranglijst werd het echt spannend, want niemand wist de echte stand. Deze stand is geheim tot aan de feestmiddag. Hierdoor was er de nodige nervositeit. Er werden 103 vissen gevangen met wel een behoorlijk gewicht van 15,32 kilo (het meeste van alle wedstrijden). Vier vissers hadden helaas niets gevangen.

Komende zaterdag 5 oktober wordt er nog de koppelwedstrijd gevist. Traditioneel een erg leuke wedstrijd waarin iedereen nog een keer een kans krijgt om iets te winnen. Op zondagmiddag 13 oktober gaan ze de prijzen uitreiken onder het genot van een drankje en een hapje.

Mededeling van de secretaris
"Sportvisserij Nederland sluit het verwerken van aanvragen (Jeugd)Vispassen voor 2019 op 7 oktober. Dus het aanvragen van een Vispas is vanaf die dag niet meer mogelijk. Wel kunt u eventuele wijzigingen/verhuizingen tot 6 oktober nog doorgeven aan onze secretaris"