Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a61b95
Foto:
Evenementen

Spectaculaire muziek- en dansmiddag voor mensen met een beperking

Mariahout – In het Buurthuis van Mariahout wordt op zaterdagmiddag 26 oktober een gratis en schitterend muziekprogramma geboden. Muziek en entertainment optimaal gecombineerd. Lokale topartiesten staan garant voor het nodige vermaak, niemand minder dan De Medlies, De Velt op, Party Jockey Tim, Feest DJ Stayfan en Muziekgroep Nooit Gedacht laten geheel belangeloos het beste van zich horen en zien.

Monika Slaets en Tim Frenken (party Jockey Tim) zorgen voor de presentatie. De opening wordt gedaan door de Burgemeester van Laarbeek, de heer Frank van der Meijden. De organisatie is in handen van Paul de Hoon, Janny en Johan Frenken. Voor het eerst in samenwerking met KansPlus. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Ellen Tappel van Lifestylecenter Laarbeek zorgt voor de ritmische bewegingen.

Er zijn ook dit keer voldoende enthousiaste sponsoren gevonden die dit initiatief een warm hart toedragen. Alle mensen met een beperking uit de regio zijn welkom. De entree is gratis. Men krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst en overige consumpties zijn voor eigen rekening. Er worden gezonde hapjes verzorgd en er zijn mooie prijzen te winnen. Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 te Mariahout.

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door: ViERBINDEN, Slagerij Brouwers, Bloematelier de 4 seizoenen, Vishandel De Beer, Straatman Amusement uit Beek en Donk, Bloemboetiek Johanna uit Gemert. Fysiotherapie Kemps & Maas uit Lieshout/Mariahout, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes Mariahout, Van de Heuvel Groente en Fruit Aarle-Rixtel, Mars Veghel, ALTEIDFrenken Klimaattechniek en duurzaam en niet te vergeten de artiesten en vrijwilligers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>