Zumba Kids van de Tati's Dance Agency, samen met Loretta Bates en Tatjana Tempelaars
Zumba Kids van de Tati's Dance Agency, samen met Loretta Bates en Tatjana Tempelaars

Laarbeekse Zumba Kids treden op tijdens groot Zumba event

Algemeen Sport

Laarbeek - Op zaterdag 28 september vond er een Zumba masterclass plaats in Eindhoven georganiseerd door Daniëlle van den Berg-Gaillard.

Twee grote namen uit de Zumba Fitness wereld waren aanwezig om meer dan 350 mensen uit verschillende landen met hun te laten dansen en genieten. Loretta Bates uit Miami en Gina Grant uit West Linn, Oregon verzorgden de masterclass. Beide dames zijn Zumba Education Specialist (ZES) en reizen de hele wereld rond om nieuwe Zumba instructeurs op te leiden, masterclasses te verzorgen, te dansen op grote events en ga zo maar door.

De masterclass was één groot succes. Twee grootheden op het podium die de liefde voor Zumba met de mensen in het publiek deelden. Iedereen danste, zong en genoot met volle teugen. Het was dan ook een grote eer dat de Zumba Kids leerlingen van Tati's Dance Agency onder leiding van Tatjana Tempelaars mochten optreden tijdens dit event. Ze hebben een spetterend optreden neergezet en het hele publiek danste enthousiast met de kinderen mee. Wat is dit een mooie ervaring geweest voor de Laarbeekse Zumba Kids!