Afbeelding

Hét Grote Decemberboek: "Je gunt het elkaar als lokale ondernemer"

Algemeen Hét Grote Decemberboek

Beek en Donk – In Hét Grote Decemberboek – dat op donderdag 14 november op de deurmat valt – tref je ook mooie producten aan van ondernemer Annie van Lankveld, bekend van Anniestasjes. En dan zijn het juist niet alleen tassen, want Annie heeft meer te bieden. Wat denk je bijvoorbeeld van ceinturen, portemonnees, rugzakken, luiertassen en koffers, trolleys en weekendtassen voor op reis?

Noem een paar echte dorpswinkels op en de naam van Annie van Lankveld valt zeker. "Volgend jaar bestaan we al 60 jaar", vertelt Annie trots. "Zelf sta ik al 35 jaar in de winkel. Een hele tijd waarin er veel veranderd is." Drie jaar geleden nam Annie afscheid van de ruitersportproducten. Ze richt zich nu hoofdzakelijk op tassen en heet daarom ook sindsdien Anniestasjes. "Maar ik heb meer dan alleen tassen en rugzakken, hoor", licht ze toe. "Je kunt bij mij onder andere ook terecht voor ceinturen, portemonnees en reiskoffers."

Reparaties
Wat de afgelopen jaren ook in vogelvlucht is toegenomen, is het aantal reparaties. "Wij repareren hier ook lederwaren, tassen en koffers", vertelt de dorpsonderneemster. "Je ziet dat dit steeds populairder wordt. Mensen laten producten weer herstellen. Op televisie heb je nu ook het programma 'The Repair Shop' en in Laarbeek kennen we al enige tijd het Repair Café in Lieshout." Wie zijn of haar product niet bij Annie heeft gekocht, kan er toch terecht voor een reparatie. "Alleen als het bijvoorbeeld een koffer is van een merk waar ik niet mee werk, dan lukt het mij niet, maar je kunt altijd langskomen om te kijken wat mogelijk is."

Hét Grote Decemberboek
Annie wordt enthousiast van lokale initiatieven. "Ik vind Hét Grote Decemberboek een geweldig idee; ik heb me meteen aangemeld! We hebben zoveel te bieden in Laarbeek. Ik koop zelf ook zoveel mogelijk lokaal. Je gunt het elkaar als ondernemer. Ik vind het goed dat mensen ervan bewust zijn dat het belangrijk is om lokaal te denken en te kopen. Daarom tref je van mij ook leuke producten aan in Hét Grote Decemberboek. Allemaal leuke tips voor Sinterklaas en Kerst!"

Nu 40% korting op X-Works tassen!
En last but not least wil Annie nog graag iets aan de inwoners kwijt: "Wij hebben prachtige X-Works tassen. Vanaf vandaag – donderdag 3 oktober – zit op al deze tassen 40% korting. Kom snel even kijken, op is op!"

Anniestasjes
Kerkstraat 23, Beek en Donk
www.anniestasjes.nl

Afbeelding