Logo mooilaarbeek.nl
Dineke Minten   | Fotonummer: b3d997
Dineke Minten (Foto: Dineke Minten)
Sport

Dineke Minten opnieuw Wereldkampioen Ultra Pole

Lieshout – Dineke Minten, oorspronkelijk afkomstig uit Lieshout, heeft zondag 6 oktober het Wereldkampioenschap Ultra Pole gewonnen. Eerder dit jaar prolongeerde ze haar titel op het NK-paalsport. Door het behalen van die titel mocht ze deelnemen aan het WK in Montreal (Canada).

Dineke liet eerder aan DeMooiLaarbeekKrant weten iedere dag te trainen. Daarnaast reist ze de wereld over voor het geven van trainingen, coaching en deelname aan wedstrijden. In 2017 nam Dineke deel aan haar eerste NK, waar ze de vierde plaats behaalde. "Ondanks dat het geen slechte plek was voor een eerste deelname, was ik toch niet echt tevreden. Ik had het gevoel dat ik meer kon dan dit, ik wilde Nederlands kampioen worden. Een jaar lang heb ik er alles voor gegeven. Minder werken, meer trainen, mijn sociale leven op een lager pitje, alles stond in het teken van mijn sport." Dat werd een enorm succes, want in 2018 ze werd eerste op het onderdeel Pole Sport en Ultra Pole. Hiermee stroomde ze door naar het wereldkampioenschap in Spanje. Hier wist ze het nationale succes om te zetten in internationale glorie, want Dineke won de gouden medaille op het onderdeel Ultra Pole.

Eerder dit jaar wist Dineke op het NK de eerste plek te bemachtigen op twee onderdelen: Pole Sport en Ultra Pole. Hierdoor mocht ze naar het WK in Canada. Daar werd ze gisteren dus opnieuw Wereldkampioen Ultra Pole! In de categorie Pole Sport werd ze 6de. Op haar Facebookpagina laat ze weten zeer trots te zijn op deze resultaten.

Dineke: "Middels mijn Instagram en Facebook deel ik mijn trainingen en progressie, maar ook mijn struggles en fails. To keep it real. Want voorafgaand aan het kunnen van toffe tricks, ga ik ook regelmatig onderuit". Nieuwsgierig? Ga dan naar haar pagina's op Social Media voor indrukwekkende foto's en filmpjes van Dineke.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>