Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bcafcb

Speelfilm 'Teenbeat' draait opnieuw in Beek en Donk

Beek en Donk - Op veler verzoek komt 'Teenbeat' wederom naar Laarbeek, voor de achtste keer al. Op 10 januari 2020 draait de film in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Inmiddels is 'Teenbeat' aan het derde seizoen van vertoning bezig en waren er al duizenden bezoekers. Graag bieden ze de inwoners van Laarbeek en omstreken de gelegenheid om deze film te bekijken. De belangstelling is nog steeds overweldigend.

Weet u het nog? 'Teenbeat' gaat over de jaren '60, de tijd van brommers, dancings, 'moeilijke ouders' en opstandige jeugd. De film vertelt het verhaal van tiener Hans. Het is de bedoeling dat hij de plantenkwekerij van zijn vader gaat overnemen, maar beatband 'The Supertones', waarin hij zanger is, neemt hem zodanig in beslag dat het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist, waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

Er is 7 jaar aan deze film gewerkt met zo'n 400 mensen, waaronder 39 acteurs. Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Haal snel kaartjes zodat u (wederom) kunt genieten van deze unieke productie. Datum vertoning: vrijdag 10 januari 2020 in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en de kaarten kosten €5,00 per stuk. Zaal open vanaf 18.45 uur. Kaarten zijn te koop bij het Ontmoetingscentrum (Otterweg 27, Beek en Donk) en bij Nico en Irma Bolk, Burg. van der Weidenlaan 55, Beek en Donk. Tel. 0492-463305 / 06-22540042, of mail: a.kerkhof.ham@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>