Logo mooilaarbeek.nl
Molen de Leest   | Fotonummer: 2a8a61
Molen de Leest (Foto: Wim van den Broek)

Expositie over de molens bij Heemkundekring Lieshout

Lieshout - Nu de expositie van 75 jaar bevrijding achter de rug is en de vitrines weer terug zijn in het Dorpshuis is er door Heemkundekring 't Hof van Liessent een tentoonstelling samengesteld over de Lieshoutse molens. In de vitrines en in de lijsten in de gangen van het Dorpshuis zijn foto's en documenten te zien van de Lieshoutse molens.

Molen De Vogelenzang heeft onlangs haar 200ste verjaardag gevierd en ook molen De Leest heeft het eerste eeuwfeest al dik achter de rug. Reden voor Heemkundekring 't Hof van Liessent om diverse documenten en foto's op te diepen uit het archief, zodat deze aan de bezoekers van het Dorpshuis getoond kunnen worden. De tentoonstelling is te bekijken tijdens de openingsuren van het Dorpshuis en is uiteraard gratis toegankelijk. Had u altijd al wat meer willen weten over de molens, dan is dit nu uw kans. U bent van harte welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>