Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bb235f
Foto: Theo Schepers
Carnaval

Ganzegat gaat weer ont(k)waken

Aarle-Rixtel - Na een heerlijke zomerstop hebben alle gansjes goed kunnen uitrusten en zijn weer teruggevlogen vanaf de vakantie naar het mooie Ganzegat. Over een 4 weken is het al weer zover en gaat het carnavalsseizoen beginnen. Dit gebeurt traditioneel op het prinsenbal welke op zaterdag 9 november plaats vindt op het bordes van de Couwenbergh waar alle hoogheden weer bekend worden gemaakt, namelijk de jeugdprins, jeugdprinses en prins carnaval.

Het programma voor het seizoen 2019/2020 ziet er als volgt uit:
- 9 november 2019: Onthulling hoogheden
- 21 december 2019: Prinsenreceptie in MFC De Dreef
- 10 januari 2020: nieuwjaarborrel en krantenuitreiking
- 25 januari 2020: 1e Ganzekwekavond in MFC De Dreef
- 8 februari 2020: 2e Ganzekwekavond in MFC De Dreef
- 22 t/m 25 februari 2020: Carnaval in Ganzegat

Afzwaaien Prins Willian d'n Uurste en Prinses Anke?
Op 9 november 2019 wordt op het bordes van de Couwenbergh afscheid genomen van Prins Willian d'n Uurste en Prinses Anke. Na een zeer gezellig jaar waarin niemand buitenspel stond, wordt de scepter weer overgedragen aan het nieuwe hoogheid. Om alvast een tipje van de steek op te lichten geeft Ganzegat alvast 2 hints weg:

1: Hij kan de klokken horen luiden, 2: Heeft Aarle-Rixtel in zijn hart.

De komende weken worden meerdere hints gegeven via de lokale media. Met deze hints kunt alvast goed gaan rondkijken in het dorp, wellicht loopt u de nieuwe Hoogheid al tegen het lijf. Schroom ook niet om de hints te delen met elkaar maar natuurlijk ook op 'social media'. Succes met de zoektocht naar de nieuwe Hoogheid.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>