Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 82d20f
Foto:

Speeltuin Oranjeplein Mariahout aangepast

Mariahout - Nadat er signalen binnengekomen waren over de onveilige plek van de bandschommel in de speeltuin is Zorg om het Dorp met een alternatieve plaats gekomen. Dit heeft wel consequenties voor de plek van overige toestellen en bankjes. Met hulp van de gemeente is de situatie in veilig vaarwater gebracht. Hartelijk dank hiervoor.

Cursus Engels in Laarbeek?
Op donderdag 24 oktober start de eerste Engelse les van dit seizoen. U kunt zich nog aanmelden voor cursus die van 14.15 tot 15.45 uur plaats vindt in het Buurthuis van Mariahout. Een ervaren docent begeleidt de groep. Het is mogelijk om een proefles te volgen. Informeren en/of opgeven kan via secretariaat@zorgomhetdorp.nl

Heeft u vragen over de computer, tablet of smartphone? ?
Tijdens het ZOD service-uurtje op donderdagmiddag (14.00-15.00 uur) kunt u komen voor vragen over het gebruik van de computer, smartphone of tablet. Er zijn zes computers beschikbaar om zaken samen met vrijwilligers uit te proberen. Loop gerust binnen of geef u op via secretariaat@zorgomhetdorp.nl of via team Zorg & Welzijn op de woensdagmorgen.

Jeu de boulen voor alleengaanden ?
Zaterdag 2 november om 13.30 uur kan men gaan 'jeu de boulen' in de hal op de Heibunders. Graag aanmelden bij Gerda van den Heuvel, Marietje van der Linden of Lies Berkvens of via secretariaat@zorgomhetdorp.nl.

Verkeersveiligheid
Op woensdag 16 oktober gaat de werkgroep verkeersveiligheid in het Buurthuis in overleg met wethouder Briels en betrokken gemeenteambtenaren. Voorafgaand heeft er vanuit elke buurt een inventarisatie plaats gevonden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>