Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3ac702
Foto:

Zonnebloem en Pastorie samen een middagje uit 'Bij van Dijk'

Aarle-Rixtel - Na het succes van de afgelopen jaren heeft Zonnebloem Aarle-Rixtel op donderdag 3 oktober wederom een ontspanningsmiddag gehouden in café Bij van Dijk. Hiervoor waren de gasten van de Zonnebloem maar ook de bewoners van de Pastorie uitgenodigd. Zij allen werden ontvangen met koffie/thee en wat lekkers erbij.

De middag begon met een schitterend optreden van de 'Carolientjes'. De zingende zusters uit Sittard. Vervolgens werd Jo van Berk, medewerkster van de Zonnebloem, in het zonnetje gezet. Dit ter ere van haar 25-jarige jubileum als bestuurslid en vrijwilligster bij Stichting de Zonnebloem. Zij kreeg hiervoor de gouden draaginsigne van de Zonnebloem en de daarbij behorende oorkonde uitgereikt (zie foto).

Na de pauze zongen de 'Carolientjes' weer verder met onder andere een medley van de 'Evergreens'. Deze werd door iedereen volop meegezongen. Aan het einde van de middag ging iedereen enthousiast naar huis. Volg de Zonnebloem Aarle-Rixtel ook op facebook voor meer activiteiten: www.facebook.com/zonnebloemaarlerixtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>