Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ec98c6
Foto:
Kunst en Cultuur

SeniorKunstCafe in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - De volgende SeniorKunstCafe middag voor senioren en kunstliefhebbers is op donderdagmiddag 17 oktober van 14.00 tot 15.30 uur. Dit vindt plaats in 't Oude Raadhuis, gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk.

Juliette Kalse bespreekt haar manier van werken. Als expressionist maakt ze gebruik van krachtige penseelstreken. Werken ontstaan in een proces van voortdurend zoeken en aanpassen. Het toeval van het materiaal (olieverf, en diverse lagen multi media) en het experimenteren spelen daarbij een rol. Ze blijft daarbij echter dicht bij haar roots. Haar geboorteland Iran, de natuur, kleuren en zingeving aan het leven zijn haar grote inspiratiebronnen. The Circle of Life. In een rondgang langst haar werken worden de diverse onderwerpen en schilderstijlen besproken. Als docent beeldende vorming begeleid ze met veel plezier kunstenaars tijdens het creatieve proces.

Koffie en thee zijn inbegrepen en entree is gratis. U kunt zich aanmelden via de link op www.oudraadhuis.nl of door telefonische aanmelding (tel. 0492-462387, antwoordapparaat). En brengt u vooral een lieve bekende vriend/vriendin mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Graag tot ziens in 't Oude Raadhuis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>