Logo mooilaarbeek.nl

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek – 'De Zonnebloem Beek en Donk' is een vereniging die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoeken en het organiseren van activiteiten wil De Zonnebloem het isolement van mensen voorkomen.

De Zonnebloem Beek en Donk is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de functie van voorzitter op zich wil nemen. De taken zijn het voorbereiden en voorzitten van de bestuursvergaderingen en medewerkersvergaderingen. samenwerken en overleg met andere bestuursleden binnen het afdelingsbestuur en het regiobestuur. De vereniging vertegenwoordigen bij officiële gelegenheden. De Zonnebloem vraagt leidinggevende kwaliteiten, nauwkeurigheid, representatief en kunnen samenwerken in een team. De werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week

Elke week op woensdag en donderdag is in de ontmoetingsruimte van de Waterpoort het wijkrestaurant 'De Laarbikker' geopend. Het restaurant is geopend vanaf 18.00 uur. In een prachtige keuken bereiden de vaste vrijwilligers een heerlijk drie gangen menu. Voor dit wijkrestaurant zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die mee wil koken op donderdag. Ze koken tussen 16.00 uur tot ongeveer 19.30 uur. Heeft u tijd om om de week op donderdag mee te helpen, alleen of met een partner, dan nodige zij u graag uit voor een gesprek.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>