Logo mooilaarbeek.nl
De eerste drie edities van Laarbeek Onderneemt   | Fotonummer: b1765c
De eerste drie edities van Laarbeek Onderneemt (Foto: )

Vierde editie Laarbeek Onderneemt binnenkort op uw deurmat

Laarbeek – Bij inwoners van de gemeente Laarbeek valt donderdag 24 oktober de vierde editie van Laarbeek Onderneemt op de deurmat. Deze glossy voor bedrijvig Laarbeek verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van 11.000 exemplaren per editie.

Laarbeek Onderneemt is een uitgave van GoedeMorgen Media, dat tevens uitgever is van DeMooiLaarbeekKrant en Hét Grote Decemberboek. Karel van Deurzen (GoedeMorgen Media) vertelt: "Laarbeek Onderneemt is een magazine met pareltjes uit onze lokale economie. Door de jaren heen hebben we met DeMooiLaarbeekKrant en ons reclame- en communicatiebureau GoedeMorgen veel ondernemers gesproken en mooie opdrachten gerealiseerd. Steeds vaker ontvingen we van zowel ondernemers als inwoners de vraag of we het Laarbeekse bedrijfsleven niet meer op de kaart konden zetten. Dat heeft geresulteerd in het bedrijvenmagazine 'Laarbeek Onderneemt', dat voor het eerst in april 2018 verscheen. Inmiddels zijn we toe aan de vierde editie, die ook in omvang is gegroeid."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>