Logo mooilaarbeek.nl
Beek en Donks Gemengd Koor   | Fotonummer: 8f70c8
Beek en Donks Gemengd Koor (Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D))

Mis voor overleden leden Beek en Donks Gemengd Koor

Beek en Donk - Na een succesvol optreden tijdens het bevrijdingsconcert in Lieshout is het volgende optreden van het Beek en Donks Gemengd Koor in dezelfde kerk. Het koor verzorgt ieder jaar in oktober een eucharistieviering om de overleden koorleden te herdenken. Dit jaar is dat op zaterdagavond 12 oktober in de Sint Servatiuskerk, Burgemeester van de Heuvelstraat 1 te Lieshout, aanvang 19.00 uur.

Gezongen wordt onder andere Frieden, het Kyrie, Into my heart You raise me up en verder worden het Ave Maria en tot slot Verleih'uns Frieden, gezongen. Het koor staat onder leiding van de heer Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleid door mevr. Jolanda Verhagen.

Eerder heeft het koor al een oproep gedaan aan, vooral mannelijke zangers, zowel tenoren als bassen. Deze oproep willen zij graag nogmaals herhalen. Komt u eens luisteren op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk, misschien is het iets voor u. U bent van harte welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>