Logo mooilaarbeek.nl

Uitslag Zonnebloem loterij 2019

Lieshout - Gedurende de afgelopen periode, in met name de zomermaanden, hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Lieshout hun jaarlijkse lotenverkoop gehouden. De loterij maakte deel uit van de Nationale Zonnebloemloterij. Op maandag 7 oktober vond de trekking plaats.

De landelijke organisatie van de Zonnebloem organiseert tal van activiteiten, zoals dagtochten en diverse aangepaste vakanties waar jaarlijks heel veel zieken en gehandicapten van genieten. Bovendien leggen bijna 40.000 vrijwilligers per jaar meer dan een miljoen bezoeken af aan mensen die door ziekte of handicap aan huis gebonden zijn en behoefte hebben aan persoonlijke aandacht. Ook de afdeling Lieshout heeft meer dan 20 vrijwilligers, die dit soort huisbezoeken afleggen. Maar behalve deze huisbezoeken organiseert de plaatselijke afdeling ook allerlei activiteiten, die voor de minder mobiele, veelal aan huis gekluisterde en vooral oudere, mensen een fantastische afleiding zijn. De busreis naar het Openlucht Museum in Arnhem op dinsdag 28 mei dit jaar is daarvan een prachtig voorbeeld. De gasten genoten met volle teugen van dit gezellige en leuke uitstapje. Behalve de bezienswaardigheden genoten ze ook van een heerlijke lunch en een drankje na afloop. Maar ook een barbecue en voorstellingen worden voor de gasten georganiseerd.

Het organiseren van dit soort activiteiten kost natuurlijk geld. Daarom ook is het deel, dat de afdeling van de loterijopbrengst mag houden, heel erg welkom. De Nationale Vereniging De Zonnebloem, maar in het bijzonder de afdeling Lieshout, is daarom alle kopers van loten heel erg dankbaar.

Trekking loterij
De trekking van de loterij 2019 heeft inmiddels op maandag 7 oktober plaatsgevonden. Het blijkt nu dat van de door de vrijwilligers van de afdeling Lieshout verkochte loten op slechts twee loten een prijs is gevallen. Die prijs, elk een geldbedrag van €15,00, is gevallen op de lotnummers 1025925 en 1025705. Op www.zonnebloem.nl vindt u overigens de volledige trekkingslijst. De Zonnebloem afdeling Lieshout feliciteert de gelukkigen van harte met de gewonnen prijs. Voor het ontvangen van de prijs staan de instructies aan de achterzijde van het lot. Jammer, dat slechts op twee loten een prijs is gevallen. Maar eigenlijk is elk verkocht lot een prijs voor de gasten van de Zonnebloem. En die zijn u daarvoor erg dankbaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>