'Un Bietje Brabants'
'Un Bietje Brabants'

Muzikale middag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk – 'Un Bietje Brabants', uit Aarle-Rixtel; zo heet het gezelschap dat op donderdag 31 oktober in zaal v.d. Burgt een gezellige muzikale middag gaat verzorgen voor de Zonnebloem Beek en Donk. Zoals de naam al aangeeft zingen zij vooral Brabantse en Laarbeekse liedjes voor u. Velen klinken er bekend in de oren maar daarnaast zijn er, voor u, ook minder bekende liedjes te horen. Het is de bedoeling om weer een gezellige middag met elkaar te hebben.

Voor wie?
Deze middag is bedoeld voor ouderen, mensen met fysieke beperkingen en allen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning. U hoeft geen ondersteunend lid te zijn, maar wel inwoner zijn van Beek en Donk. Als u hieraan voldoet, bent u van harte welkom op deze muzikale middag van de Zonnebloem Beek en Donk.

Programma
Om 13.30 uur begint de middag met koffie e/of thee. De zaal is open om 13.00 uur. Hierna begint 'un bietje Brabants' met het eerste deel van hun optreden. In de pauze kunt u loten kopen en, wie weet, gaat u weer met een van de mooie prijzen naar huis. Dan wordt er ook een consumptie verstrekt. Vervolgens gaat het optreden verder. Na de prijsuitreiking van de loterij, bieden de Zonnebloem u nog koffie/thee met een broodje kroket aan. Rond 16.30 uur keert u weer huiswaarts.

Aanmelden
Wilt u deze middag niet missen dan kunt u zich voor 26 oktober aanmelden bij Joke Doudart de la Grée, tel. 06-44738223 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. De kosten voor deze middag bedragen €6,00 per persoon, te voldoen bij binnenkomst. U dient zelf voor vervoer te zorgen.

Uitslag loterij Zonnebloem
Op lotnummer 0416153 is dit keer een prijs gevallen. Voor het ontvangen van de prijs staan de instructies aan de achterzijde van het lot.