Laarbeekse kampioenschappen handboogschieten 2019

Algemeen Sport

Laarbeek - Op de handboogbanen van Strijd in Vrede aan de Heereindsestraat 8a te Beek en Donk, vinden zaterdag 30 november de Laarbeekse kampioenschappen plaats. De aanvang is 18.00 uur. Aan deze kampioenschappen nemen de drie Laarbeekse handboogverenigingen deel. Zij maken uit wie zich de Laarbeeks kampioen van 2019 mag noemen. Er wordt geschoten in diverse klasse, jeugd-, recurve- en compound boog.

Het zou erg leuk zijn om nog een klasse toe te voegen voor niet geoefende schutters, welke ook mee strijden voor de titel. Dit kunnen ook groepen zijn zoals bijvoorbeeld buurtverenigingen of sportclubs. Men moet echter wel een inwoner van Laarbeek zijn. Ook inwoners die geoefend schutter zijn, maar niet aangesloten zijn bij een Laarbeekse club, kunnen deelnemen in de daarvoor geldende klasse.

Voor de niet geoefende schutters die deel willen nemen, heeft Strijd in Vrede een minicursus opgezet, waarin tijdens een paar oefenavonden het boogschieten wordt bij gebracht. Materiaal wordt beschikbaar gesteld. Kosten voor deelname bedragen slechts €5,00 per schutter. Er is plaats voor een beperkt aantal niet geoefende schutters, waardoor het nodig is om voor 1 november jezelf aan te melden.

Nadere inlichtingen en/of opgave kan op maandag-, dinsdag- of donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur of telefonisch via 06-29329437.